Bura u Parlamentu FBiH

Nermin Nikšić: Bakir Izetbegović između laži i države, bira laž

U toku je vanredna sjednica Predstavničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine  sa jednom tačkom dnevnog reda, a to je stanje u procesu izgradnje Koridora Vc, na inicijativu kluba zastupnika SDP-a.

Problemi s izgradnjom autoputa vidljivi su još od početka prošle godine, a kako ističu pojedini zastupnici, prošle su dvije godine od otvaranja posljednje trase autoputa, što predstavlja veliki problem.

Nakon što je poslanik SDP-a Enver Bijedić izjavio da je SDP “izgradio više kilometara autoputa nego što ih SDA može očistiti”, reagirao je poslanik SDA Safet Kešo, kazavši „nemojte partijski svojatati autoput“.

Poslanik SDP-a Damir Mašić je dodatno sve začinio svojim izlaganjem.

– Kada se kamere ugase, moje drage kolege, i vi sami tvrdite da je prošla Vlada bila NATO pakt u odnosu na ovu – kazao je Mašić, obraćajući se Klubu SDA.

Ove njegove riječi su dodatno rasplamsale strasti u sali Parlamenta, Kešo je citirao, kako kaže, Zlatka Lagumdžiju „koji je jednom rekao da između SDP-a i države bira SDP“.

Dobacio mu je poslanik SDP-a Nermin Nikšić, kazavši da „Bakir Izetbegović između laži i države, bira laž“.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.