Izjava

Nerin Dizdar: SDP će opet uništiti snove o Herceg-Bosni

Povodom stalnih izjava Dragana Čovića i HDZ-a BiH kojim se priziva uspostava trećeg entiteta, Nerin Dizdar, kandidat SDP BiH za Parlament BiH je izjavio:

“Razumljiva je Čovićeva nervoza i panika, jer je svjestan da poslije 7. oktobra na vlast ponovo dolaze oni koji su HDZ već dva puta izbacili iz vlasti. Svjestan je da se vraćaju oni koji su već jednom razmontirali tzv. hrvatsku samoupravu, kada su se organizatori tog neustavnog pokušaja udara dali u bijeg preko granice. Napominjem da je SDP BiH jedina stranka sa sjedištem u Sarajevu čiji predsjednik dolazi iz Hercegovine, koji je već pokazao zube Čovićevoj politici i koji sigurno neće dozvoliti da kraj koji zove svojim domom bude predmet bilo kakvog potkusurivanja.

Uz SDP, siguran sam da će Denis Bećirović kao član Predsjedništva BiH spriječiti svaku vrstu trgovine interesima građana sa juga naše domovine.

Denis Bećirović će odlučno, kao i do sada, braniti ustavni poredak naše države, promicati njen građanski ustroj u skladu sa presudama Evropskog suda za ljudska prava, čime će konačno biti stavljena tačka ne priču oko etničkih podjela i cijepanja naše domovine.”

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.