Denis Challenger

Nema dileme da će DF i Željko Komšić ostati u džepu Bakira Izetbegovića i SDA

Predsjednik Općinske organizacije SDP BiH Centar Sarajevo i nosilac liste SDP-a u ovoj Općini Denis Challenger, oglasio se povodom učestalih ispada DF-ovih kadrova, koji u službi SDA, umjesto kampanje za lokalne izbore, vode kampanju protiv SDP-a BiH.

 „Demokratska fronta odavno je postala stranka čiji je jedini program i zadatak govoriti protiv SDA-ovih protivnika.

Milavicin i Komšićev trbuhozborac, Bakir Izetbegović, ako bude zadovoljan javnim performansom svojih lutaka, možda ih i nagradi stolicom u ćošku sobe kada bude razgovarao sa Čovićem i Dodikom.

Za nadati se da svoje pulene iz DF-a neće posjesti na tronožac, koji i nije naročito udoban, a omiljeno je Izetbegovićevo sjedalo.

S obzirom da je tronožac ipak rezervisan za “prave” predstavnike naroda, kako Izetbegović govori o sebi, Čoviću i Dodiku, nema dileme da će DF i Željko Komšić ipak ostati na uobičajenom boravištu, u džepu Bakira Izetbegovića i SDA”, rekao je Challenger.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu