Nikšić

Neka svako odgovara za svoje postupke

Naime, po nalogu Tužiteljstva BiH u više gradova se provodi akcija kodnog naziva “Meso“ i, kako je saopćeno, jedna je od najvećih akcija u borbi protiv organiziranog kriminala i višemilionskih poreznih utaja.

Slika

Apsolutno podržavam akcije usmjerene ka sankcioniranju korupcije i organiziranog kriminala u BiH. Neka svako odgovara za svoje postupke, bez obzira na to o kome  je riječ, izjavio je za Agenciju FENA federalni premijer Nermin Nikšić. 

Naime, po nalogu Tužiteljstva BiH u više gradova se provodi akcija kodnog naziva "Meso“ i, kako je saopćeno, jedna je od najvećih akcija u borbi protiv organiziranog kriminala i višemilionskih poreznih utaja.

– U ovom trenutku nemam nikakve druge informacije u vezi s ovom akcijom izuzev onoga što se objavljuje u medijima. Kada je u pitanju funkcioniranje Vlade FBiH, ono s ovim nije dovedeno u pitanje i Vlada može izvršavati svoje zakonske i ustavne obaveze – poručio je premijer Nikšić.

Kako je jutros saopćeno iz Tužiteljstva BiH, među osumnjičenima ima i "zvučnih imena iz privrednog i javnog miljea u Bosni i Hercegovini", a među uhapšenima su federalni ministar poljoprivrede i dopremijer Jerko Ivanković Lijanović i federalni ministar trgovine Milorad Bahilj.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.