KO SDP HNK

Neka HDZ i SDA što prije formiraju vlast u HNK!

Zaključci Klubova naroda, u kojima većinu imaju HDZ i SDA, predstavljaju dokaz koliko su isti bahato izgubili konekciju sa stvarnošću. Pozivamo ih da umjesto što se dopisuju i uvjetuju jedni druge, sazovu sjednicu i počnu raditi ono za šta su izabrani i za šta ih građni plaćaju.
Krajne vrijeme je da se konačno prestanu prozivati i kriti iza Klubova naroda.

Prozirna i besmislena igra saopštenja i pozivi koje jedni drugima upućuju SDA i HDZ, a odnose se na konačnu uspostavu vlasti, moraju prestati, a vlast se formirati zbog interesa građana Kantona.

Interes građana svakako nisu njihove igre bez granica dirigovane iz udobnih ministarskih, skupštinskih i stranačkih fotelja.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu