Nedžad Zukanović

Rođen 1972. godine. Osnovnu školu završio u MZ Hripavci – Krasulje, a srednju muzičku školu u Bihaću. Pedagoški muzički fakultet završio u Mostaru. Godine 1995. zaposlio se u Osnovnoj školi Ključ, kao nastavnik muzičkog vaspitanja. Aktivan član MZ Krasulje, gdje je dao veliki doprinos u izgradnji infrastrukture. Političku karijeru započeo u Stranci Za BiH, te je bio i vijećnik Općinskog vijeća Ključ.

Od 2009. godine član je OO SDP Ključ, gdje je obnašao funkciju predsjednika OO SDP-a Ključ. Na općim izborima 2010. godine, zadobio povjerenje i dovoljan broj glasova, te postao zastupnik u Skupštini Unsko-sanskog kantona.

Član velikog broja društava i organizacija, član IZ – Medžlis Ključ, KUD-a Stari grad – Ključ, Lovačkog društva „Srna Grmeč“ Ključ i mnogih drugih.

Na lokalnim izborima 2012. godine dobio je veliku podršku svojih sugrađana i postao načelnik ove općine. Kroz svoj prvi mandat svim građanima je pristupao jednako, bez razloga ko su i odakle dolaze. Uspio je uraditi dosta projekata za općinu Ključ, a u planu su i novi, kako bi ova ova sredina i dalje bila prepoznatljiva kao sredina dobrih i radišnih ljudi.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.