SDP BiH Novo Sarajevo

Nedžad Koldžo ponovo zlouoptrijebio resurse Općine Novo Sarajevo zbog promocije SDA

Do izbora i početka izborne kampanje ostalo je manje od godinu dana, ali to ne sprječava SDA i općinsku organizaciju ove stranke iz Novog Sarajeva, da općinske resurse koriste u svrhu promocije svoje stranke.

Naime, nedavno je OO SDA Novo Sarajevo podijelila više od stotinu paketa socijalno ugroženim građanima. U tome ne bi bilo ništa sporno da se na kutijama paketa ne nalazi logo Općine Novo Sarajevo. Ne ulazeći u to ko je platio navedene pakete, mada bi i to bilo zanimljivo čuti, načelnik Nedžad Koldžo je još jednom iskoristio svoju poziciju, kako bi promovirao SDA.

Ovakve stvari su nedopustive, ali znajući da Nedžad Koldžo godinama unazad na osnovu milostinje penzionerima i socijalno ugroženim građanima skuplja glasove za SDA, situacije poput ovakvih nisu iznenađujuće.

Umjesto da se bavi stvarnim i nagomilanim problemima građana Općine Novo Sarajevo, Koldžo i njegova SDA i dalje koriste novac građana za stranačke svrhe, kako bi na taj način sakrili svoj nerad.

Vijećnici SDP BiH će na prvoj narednoj sjednici Općinskog vijeća Novo Sarajevo zatražiti informaciju na osnovu čega se općinski paketi dijele ispred SDA i ko je finansirao ovu akciju.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.