Irfan Čengić

Nećemo bahato pobijediti, već preuzeti odgovornost

U novogodišnjoj čestitci generalni sekretar Socijaldemokratske partije BiH Irfan Čengić se osvrnuo i na izjave kako vlast prave pobjednici.

“Uvjeren sam da će građani 2018. godine svoje povjerenje dati SDP BiH i strankama ljevice. Mi nećemo nikoga bahato pobjeđivati, mi ćemo preuzeti odgovornost za vođenje države, a jedino što su oni pobijedili zadnjih godina su građani i nada u bolje sutra.

Razlika između SDP-a i aktuelne vlasti je ta što ćemo praviti koaliciju na osnovu programa i zakona, a ne na osnovu proste matematike. Nakon izbora 2018. godine dobit ćemo Vladu prije čijeg imenovanja će prvo biti usvojeni reformski zakoni, a tek onda imenovan prmeijer i ministri“, naveo je Čengić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.