Enes Suljkanović

Neće doći do smjene predsjedavajućeg Skupštine u Doboju

Skupština grada Doboj mogla bi dobiti novo rukovodstvo, tako se bar spekuliše u ovdašnjoj javnosti, koja već mjesec dana “smjenjuje” predsjednika i potpredsjednika lokalnog parlamenta.

Naime, nakon decembarskog zasjedanja Skupštine, koje je trajalo skoro osam sati i tokom kojeg su opozicioni odbornici vodili burnu raspravu, počele su spekulacije da će Murvet Bajraktarević (SBiH), prvi parlamentarac, biti razriješen s te funkcije, koju obavlja kao član Kluba SDP BiH – SBiH.

Enes Suljkanović, lider dobojskog SDP-a, tvrdi da nema ništa ni od Bajraktarevićeve smjene ni od imenovanja Esmina Mahmutovića, SDP-ovog odbornika, na mjesto predsjednika Skupšine.

– Mi smo zaista u dobrim koalicionim odnosima, SBiH i SDP, i ne pada nam na pamet da neko narušava te odnose. To su neke kombinatorike u nečijoj glavi, zaista to su samo spekulacije. Ne znam odakle dolaze, možda od opozicije ili od nekih odbornika kojima rad predsjednika Skupštine ne odgovara. Mi se spremamo za opšte izbore, na koje ćemo zajedno izaći, SDP i SBiH – rekao je Suljkanović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.