Usvojen zahtjev građana

Neće biti izgradnje benzinskih pumpi na Dobrinji

Nakon protivljenja velikog broja stanovnika Dobrinje izgradnji benzinskih pumpi i aktivnostima Socijaldemokratske partije BiH, zaustavljen je pokušaj izgradnje benzinskih pumpi na Dobrinji.

Još 06.05.2018. Klub vijećnika SDP BiH uputio je zahtjev da se na narednoj sjednici Opštinskog vijeća Novi Grad Sarajevo ponovno razmatra prijedlog Programa uređenja građevinskog zemljišta za 2018. godinu kojim bi bile izostavljene ranije planirane izgradnje dvije benzinske pumpe na području Dobrinje.

https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/lokalne-teme/upucen-zahtjev-za-stavljanje-van-snage-odluke-o-gradnji-benzinskih-pumpi-na-dobrinji/299124

Prijedlog Programa uređenja građevinskog zemljišta za 2018. godinu je ponovno razmatran na posljednjoj sjednici Vijeća, te su izostavljene ranije planirane izgradnje dvije benzinske pumpe na području Dobrinje.

Naglašavamo da ovo nije samo politička pobjeda SDP-a, nego pobjeda građanki i građana općine Novi Grad Sarajevo čiji glas mora biti najbitniji u svim aktivnostima koje se tiču lokalne zajednice. Želimo naglasiti da ćemo se na ovaj način usprotiviti svakoj radnji i svaki pokušaju, bio on direktan ili indirektan, nanošenja bilo kakve, pa i najmanje štete građanima Novog Grada.

Idemo dalje.
Vaši,
SDP Novi Grad Sarajevo

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.