Nermin Nikšić

Ne treba likovati zbog sankcija Dodiku, iz ovog poteza SAD moramo svi izvući pouku

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić smatra da sankcije Sjedinjenih Američkih Država prema Miloradu Dodiku nisu razlog za bilo kakvo likovanje ili slavlje.

“Bosna i Hercegovina opet prolazi kroz težak period i naši građani su već dovoljno kažnjeni činjenicom da imamo vlast kakvu danas imamo, pa iz ovog poteza administracije SAD moramo svi, pogotovo političari, izvući pouku.

Želim vjerovati da je konačno došlo vrijeme da iza sebe ostavimo politike koje decenijama rade na podjeli BiH, te da se okrenemo budućnosti i što bržem rješavanju problema koji stoje pred nama na našem evropskom putu.

Zato bih pozvao sve političare u Bosni i Hercegovini, a naročito političare iz Republike Srpske, da se svi zajedno, u interesu svih naših građana, okrenemo izgradnji Bosne i Hercegovine za sve nas, te da na taj način ubrzamo naš put ka Evropskoj uniji”, rekao je Nikšić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.