SDP BiH Novo Sarajevo

Ne smijemo dopustiti zatvaranje Osnovne škole Velešićki heroji

Vlada Kantona Sarajevo ponovo oživljava ideju zatvaranja 10 sarajevskih osnovnih škola pod izgovorom smanjenja troškova. Među školama koje se planiraju zatvoriti je i Osnovna škola Velešićki heroji u Novom Sarajevu.

SDP BiH Novo Sarajevo osuđuje zatvaranje Osnovne škola Velešićki heroji koja je opstala i u najtežim ratnim vremenima, kao simbol otpora i borbe za bolje djetinjstvo i budućnost naše djece.

Ova školska ustanova je bitna za sve građane i građanke Velešića i SDP će istrajati u borbi za bolje uslove svih osnovaca u Općini Novo Sarajevo, što je i dio našeg Izbornog programa.

Ova vlast mora shvatiti da je obrazovanje ulaganje, a ne trošak, a Vladu Kantona Sarajevo pozivamo da, što prije, provede presude Ustavnog suda i vrate ovu i druge nadležnosti lokalnim zajednicama.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.