Mašić

Ne smije biti nedodirljivih

Bez obzira na hapšenje dvojice ministara iz Vlade Federacije BiH, Vlada s ukupno 16 članova, 16 ministara i premijer, tj, u današnjem sastavu 14 ministara i premijer može najnormalnije da nastavi rad

Slika

– Sjednica Vlade Federacije BiH počela je danas u Sarajevu kako je i planirano. 

Bez obzira na hapšenje dvojice ministara iz Vlade Federacije BiH, Vlada s ukupno 16 članova, 16 ministara i premijer, tj, u današnjem sastavu 14 ministara i premijer može najnormalnije da nastavi rad – kazao je novinarima uoči početka sjednice federalni ministar obrazovanja i nauke Damir Mašić. 

– Vrijeme je da u našoj zemlji, bez obzira na to o kome se radi, oni koji su imali aferima počnu polagati račune. Iskreno se nadam da na ovom neće stati i da ne smije biti nedodirljivih – kazao je Mašić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.