SDP BiH Ilidža

Ne iznenađuje nas bahatost načelnika Memića

Najnovija zloupotreba zvanične web stranice Opštine Ilidža od strane načelnika Memića nije nas iznenadila budući da smo svjedoci kako on i stranka iz koje dolazi godinama izjednačavaju opštinsko vlasništvo sa sopstvenim. Ne iznenađuje nas ni „kočijaški riječnik“ kojim obiluje Memićevo pismo Emiru Suljagiću – njegovo bahato ponašanje i nekultura postaju prepoznatljivi ilidžanski brend.

U svom pismu načelnik Memić izražava halal za ono što je iz budžeta Opštine Ilidža izdvojeno za različite vrste pomoći Srebrenici, baš kao da je taj novac dao iz „vlastitog džepa“ a ne iz “zajedničke kase” svih građana i građanki Ilidže. Ne iznenađuje nas ni to, jer načelnik Memić „opštinsku kasu” smatra sopstvenom – on je doživljava kao spojenu sa već spomenutim “vlastitim džepom”.

Opštinska organizacija SDP BiH Ilidža poziva Službu za informisanje Opštine Ilidža da ukloni sporno pismo načelnika Memića sa zvanične web stranice Opštine Ilidža a stranicu iskoristi da građanima i građankama približi dokumente i odluke Opštinskog vijeća, prije svega budžet, dok načelnika Memića pozivamo da se konačno „upristoji“ jer svojim ponašanjem sve češće škodi ugledu Opštine na čijem se čelu nalazi.

Ako nas ne posluša, nećemo biti iznenađeni jer, kada je načelnik Memić u pitanju, jedino što nas smije iznenaditi jeste činjenica da smo uopšte iznenađeni.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.