OO SDP BiH i OO FOM SDP BiH Centar Sarajevo

Ne dozvolimo urbicid u našem gradu, ne dozvolimo uništavanje parkova!

Dragi sugrađani, svjedoci ste stava rukovodstva Općinskog vijeća i namjera Načelnika Općine Centar da se na Hastahani (Skejt parku) gradi objekat, za kojeg, ustvari, nije niti definisana namjena.

Vijećnici Socijaldemokratske partije u Općinskom vijeću bili su PROTIV ove odluke koja je usvojena većinom glasova vladajuće koalicije.

Ovim putem vas pozivamo, da se zajedničkim snagama, protestnim okupljanjem i potpisivanjem peticije odupremo i iskažemo svoje nezadovoljstvo sa odlukom Vijeća, te pokušamo spriječiti gradnju još jednog objekta koji narušava izgled naselja i uništava zelene površine.

Stava smo da na ovom mjestu treba ostati park na kojem će se okupljati naša djeca.

Forum mladih SDP Centar i OO SDP BiH Centar Sarajevo organizuje potpisivanje peticije u srijedu, 4. oktobra 2017. godine sa početkom u 12:00h na Hastahani.

Dragi sugrađani, ne dozvolimo da se vrši urbicid u našem gradu, ne dozvolimo uništavanje parkova zelenih površina!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.