Mirnes Mujkić, predsjednik OO SDP BiH Banovići

Našu partiju krasi sloboda mišljenja i različitosti

Uvažene drugarice i drugovi, članovi SDP BiH Banovići,
vašom podrškom, a našim zajedničkim htijenjem, izabran sam na poziciju predsjednika naše Općinske organizacije, na čemu sam svima vama zahvalan.
Itekako sam svjestan odgovornosti koja je pred mene, ali i pred sve nas postavljena, te pozivam sve vas, drugarice i drugovi, da zbijemo naše redove i odlučno se suprotstavimo negativnim društvenim pojavama u našoj općini.

Našu partiju krasi sloboda mišljenja i različitosti, tako da apsolutno razumijem i uvažavam to da postoje drugarice i drugovi koji misle drugačije nego što je većina odlučila na našim unutarpartijskim izborima.
U cilju efikasnog i dinamično
afirmisanja principa socijaldemokratije, pozivam sve vas da motive za političku borbu pronalazimo u lošoj socijalnoj i privrednoj situaciji u Banovićima, a ne u sebi samim, a snagu da crpimo iz našeg jedinstva.

Predsjednik OO SDP BiH Banovići
Mirnes Mujkić

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.