SDP BiH Tešanj

Nastavljeni razgovori o nastupu na Lokalnim izborima 2016. godine

Dana 04. aprila održan je, redovni, sastanak Koordinacije predstavnika Općinskih organizacija političkih partija i stranaka iz Tešnja: Socijaldemokratske partije BiH, Stranke za BiH, Bosanskohercegovačke patriotske stranke, Demokratske fronte i Savez za bolju budućnost, gdje su nastavljeni razgovori o uređivanju odnosa i saradnji za naredni period, te utvrdili principi za nastup na Lokalnim izborima 2016. godine.

Pored vođene rasprave, po prvi put od potpisivanja Izjave o zajedničkom djelovanju, o konkretnim imenima kandidata za Općinskog načelnika Tešanj, stranke potpisnice su usvojile radnu verziju Izbornog programa za Lokalne izbore.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.