Grad Tuzla

Nastavak saradnje sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID) u BiH

Gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović, sa saradnicima, primio je danas direktora Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) u BiH Petera Duffya. Tijekom sastanka, koji je održan u prostorijama Gradske uprave, istaknuta je dosadašnja saradnja te značaj angažmana USAID-a u Bosni i Hercegovini i Tuzli, na realizaciji različitih projekata.

Učesnici sastanka složili su se da je potrebno iskoristiti raspoložive mogućnosti i ojačati saradnju, u cijeloj Bosni i Hercegovini, kako bi se ovaj proces nastavio i ubuduće.

Prema riječima gradonačelnika Imamovića, najvažniji projekti na kojima je potrebno intenzivno raditi su smanjenje broja nezaposlenih, tj otvaranje novih radnih mjesta jer samo tako se može očekivati efikasniji ekonomski razvoj u BiH.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.