OO SDP BiH Stolac

Nastavak saradnje OO SDP BiH Stolac i Socialdemokraterna Jönköping

OO SDP BiH Stolac sa zadovoljstvom objavljuje da se nastavlja uspješna saradnja između OO SDP BiH Stolac i Socialdemokraterna Jönköping. Partnerstvo između naše dvije organizacije je formalno uspostavljeno prošle godine potpisivanjem projekta “Saradnja za demokratiju između Stoca i Jönköpinga”. U sklopu ovog projekta OO SDP BiH Stolac je ojačan materijalno-tehničkim sredstvima, kao i savjetodavnim aktivnostima. U maju, 2016.godine, našu organizaciju su posjetili Ilan de Basso i Pelle Nordin, a u decembru, 2016. godine, delegacija OO SDP BiH Stolac uzvraća posjetom  Jönköpingu.

Uspostavljene su sve pretpostavke da u ovoj godini saradnja bude još uspješnija. Izvještaji su uredno završeni i na obostrano zadovoljstvo dogovoren plan rada za 2017. godinu. Već  naredne sedmice delegacija OO SDP BiH Stolac ponovo odlazi u Švedsku, gdje će boraviti šest dana i aktivno učestvovati na seminarima, radionicama i izgradnji dugoročnih odnosa. Prvi seminar će biti održan 05. aprila 2017 na temu “Međunarodna solidarnost “, a 08. aprila 2017 delegacija OO SDP BiH Stolac će imati čast da prisustvuje Kongresu Socialdemokraterne u Gothenburgu.

Svjesni smo da je međunarodna saradnja izuzetno značajna našoj organizaciji i nadamo se da će se još više članova SDP BiH Stolac uključiti u sve aktivnosti koje su povezane sa ovim projektom. Jedna od tih aktivnosti je i detaljno čišćenje zgrade Komiteta (akcije svake nedjelje od 09.00h). Tek kad završimo sve ono što je do nas možemo očekivati da nam i drugi pomognu.  SDP BiH Stolac stabilno, jasno i odlučno ide naprijed.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.