Nerin Dizdar

Nastavak podrške izgradnji Muzeja 505. viteške brigade Bužim

Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Nerin Dizdar razgovarao je sa zastupnikom u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine Razimom Halkićem i načelnikom Općine Bužim Mersudinom Nanićem.

Tema današnjeg sastanka je realizacija najznačajnijih projekata u povratničkim mjestima u Unsko – sanskom kantonu.

Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica će u 2023. godini implementirati nekoliko značajnih infrastrukturnih projekata u lokalnim zajednicama gdje je ostvaren povratak, posebno izgradnju Muzeja 505. viteške brigade u Bužimu čiju izgradnju sufinansira Ministarstvo.

“Raduje me da smo u prilici podržati izgradnju Muzeja našeg slavnog komandanta 505. viteške brigade Izeta Nanića. To je svakako naša obaveza, ali i velika čast. Podrška Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica će se značajnije nastaviti u ovakvim i sličnim projektima”, zaključio je Nerin Dizdar, federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.