Vogošća

Nasilje u porodici i rodno zasnovano nasilje tema okruglog stola u organizaciji FOŽ SDP Vogošća

U sklopu 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama i Međunarodnog dana ljudskih prava  Forum žena SDP BiH Vogošća organizirale su okrugli sto na temu  „Nasilje u porodici i rodno zasnovano nasilje“.

Besima Borić, članica Foruma žena SDP BiH i predavač na ovom skupu istakla je da je cilj ovakvog okruglog stola podizanje svijesti o nasilju nad ženama. Želi se na ovakav način problematika rodno zasnovanog nasilja, posebno nasilja nad ženom približiti ženama, da bi one same mogle prepoznati nasilje i kako odgovoriti kada se nađu u takvoj situaciji.

Okruglom stolu prisustvovale su i članice općinskih organizacija Foruma žena SDP BiH iz Sarajeva kao i novoizabrana predsjednica  Foruma žena KO SDP Sarajevo Edita Sulejmanović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.