Denis Bećirović

Naše misli su sa porodicama žrtava i narodom Republike Turske

Novoizabrani član Predsjedništva Bosne i Hercegovine dr. Denis Bećirović uputio je večeras poruku podrške predsjedniku Republike Turske Recepu Tayyipu Erdoganu, kao i svim građanima Republike Turske, te je izrazio saučešće porodicama žrtava terorističkog napada u Istanbulu.

„Poštovani predsjedniče Erdogan, duboko smo potreseni vijestima o gnusnom terorističkom napadu u centru Istanbula. Molim Vas da primite izraze dubokog saučešća.

Porodicama poginulih upućujem izraze iskrenog saučešća, a povrijeđenima želje za brz oporavak. Vjerujem da će se u najkraćem roku otkriti i privesti pravdi odgovorni za ovaj zločin.

U ovim teškim momentima u mislima smo sa porodicama žrtava, građanima Istanbula i prijateljskim turskim narodom. Bosna i Hercegovina je solidarna sa Republikom Turskom“, naveo je dr. Bećirović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.