RMU Zenica

Naše misli su sa porodicama nastradalih rudara

Socijaldemoktratska partija BiH izražava duboko saučešće porodicama nastradalih rudara u strašnoj tragediji u jami Raspotočje

Slika

Socijaldemoktratska partija BiH izražava duboko saučešće porodicama nastradalih rudara u strašnoj tragediji u jami Raspotočje, koja je najveća rudarska tragedija u našoj zemlji u posljednje 24 godine.

Duboko nas je pogodila iznenadna tragedija petorice rudara, a u ovim teškim trenucima naše misli su sa porodicama nastradalih. Vaša tragedija je tragedija svakog građanina ove zemlje, koji duboko poštuju težak posao rudara i teško zarađenu koru rudarskog hljeba.

Radi suosjećanja sa porodicama nastradalih SDP otkazuje sve partijske aktivnosti zakazane u narednom periodu.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.