KO SDP SBK

Naša travnička priča – Kandidat za načelnika Općine Travnik – Haris Kaniža

Kantonalna organizacija Socijaldemokratske partije BiH Srednjobosanskog kantona na čelu s predsjednikom, Nijaz Helezom, daje punu podršku kandidatu „Naše travničke priče“ – Harisu Kaniži, na predstojećim prijevremenim izborima za načelnika Općine Travnik.

Kaniža, kao mladi, sposobni i dokazani borac za pravdu i građane Bosne i Hercegovine na svim njenim prostorima, zaslužuje podršku svih građana Općine Travnik, ne samo SDP BiH, Naroda i pravde i Naše stranke, koji su ga zvanično podržali, jer je upravo on garant jednakosti svih građana pred organima uprave bez obzira na nacionalnu, vjersku i stranačku pripadnost, što je upravo, do sada, bio jedan od glavnih razloga odlaska iz Travnika – kako građana, tako i uspješnih firmi.

Vrijeme je da se privredi dadne značajniji poticaj, poljoprivrednicima da se pomogne, učenicima obezbjede bolji uslovi nastave, javna preduzeća da kvalitetnije rade ono zbog čega su osnovana, a svi stanovnici Općine Travnik dobiju nadu i vjeru da će Travnik napokon krenuti ka nekoj boljoj budućnosti.

„Naša travnička priča“ je upravo priča o sretnijoj svakoj Travničanki i Travničaninu i to je priča koju trebamo i moramo ispričati u narednu nedjelju, 11.04.2021.godine na biralištima širom Općine Travnik. To je priča prvenstveno o tome kako naša djeca ostaju na ovim prostorima. To je priča koja će se 2022.godine preliti i na druge općine Kantona i učiniti da Srednjobosanski kanton postane u pravom smislu središte Bosne i Hercegovine, a ne, kao do sada, crna rupa Bosne i Hercegovine.

Zato pozivamo sve članove SDP BiH, sve naše simpatizere, i sve one koji iskreno vole Travnik, da u nedjelju pobjede sve strahove, uzmu olovku u svoje ruke i zaokruže jedini pravi izbor – Harisa Kanižu za načelnika Općine Travnik!


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu