SDP BiH Novo Sarajevo

Naša, a nije naša nadležnost?!

Građani Novog Sarajeva te članovi i simpatizeri Socijaldemokratske partije, okupili su se na Trgu nacionalnih manjina da ukažu na potrebu sanacije zida, na što vijećnici SDP Novo Sarajevo godinama upozoravaju aktuelnog načelnika. Tim povodom, upozorili su i na brojne probleme sa kojima se stanovnici Mjesne zajednice “Željeznička” susreću. “Trg nacionalnih manjina svojim izgledom pokazuje brigu načelnika Općine Novo Sarajevo Nedžada Koldže i njegove administracije prema ovakvim spomenicima koji su posvećeni drugim vrijednim ljudima, a nisu posvećeni njima i njihovim ličnostima”, naveo je Mirsad Ćatić, kandidat za načelnika SDP Općine Novo Sarajevo. Edita Sulejmanović, kandidatkinja za načelnicu SDP Novi Grad podržala je inicijativu, naglasivši da ovakve inicijative ne smiju biti predmetom ignorisanja aktuelne vlasti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.