Kafa sa građanima općine Gračanica

Naš budžet – naša stvar

Općinska organizacija SDP BiH Gračanica organizovala je javnu raspravu i druženje „kafa s građanima“ na temu „Naš budžet – naša stvar“.

Ovaj način komunikacije s građanima je privuklo veliku pažnju ne samo članova i simpatizera već i građana Gračanice i nevladinih organizacija. Građani su se raspitivali o predloženom Nacrtu budžeta općine Gračanica za 2016.godinu te na licu mjesta davali sugestije i prijedloge kako bi predlagač, Načelnik općine Gračanica Nusret Helić (SDP), poštujući kriterije i projicirana sredstva, mogao izraditi konačan prijedlog budžeta koji će zadovoljiti potrebe zajednice.

Građani su akcenat stavili na nastavak asfaltiranja i osvjetljavanje ulica, uređenje izletišta te nastavak radova na završetku gradske sportske dvorane.

Domaćini druženja bili su Predsjednik OO SDP BiH Gračanica i Načelnik općine Gračanica Nusret Helić i Vijećnici Kluba SDP u Općinskom vijeću Gračanica.

Bila je ovo prilika građanima i za potpisivanje pristupnica članstvu SDP-a, a ujedno su pohvalili akciju gdje su u izravnom kontaktu sa predstavnicima u izvršnoj i zakonodavnoj općinskoj vlasti mogli razgovarati o projektima koji nisu završeni u ovoj i planiranim za narednu godinu.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.