KO SDP Sarajevo

Naplata parkinga u centru Safet Zajko novi SDA harač za građane Sarajeva

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine protivi se aktivnostima lokalnih vlasti Opštine Novi Grad i JP Lokom koji namjeravaju uvesti naplatu parkinga u sklopu centra Safet Zajko.

Taj potez predstavlja još jednu potvrdu politike svake SDA vlasti, koja ne bira način da nametne dodatne obaveze na teret građana Sarajeva.

Pozivamo načelnika Opštine Novi Grad Sarajevo Semira Efendića i njegovu SDA da odustanu od naplate parkinga, jer smatramo da JP Lokom koje upravlja centrom Safet Zajko ima sasvim dovoljne prihode za održavanje centra, naročito kada se u tu firmu ne bi bespotrebno zapošljavali kadrovi i to isključivo po SDA liniji.

Centar Safet Zajko prije svega je namijenjen omladini i porodicama sa djecom, koji su svakako izloženi raznim neopravdanim i nepravednim troškovima u trenutnom društvenom sistemu u BiH.

Svaki dodatni trošak koji im nameću državne vlasti predstavlja ništa drugo nego dodatni motiv svima njima da napuste Bosnu i Hercegovinu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.