Igor Stojanović

Napadi Harisa Zahiragića na Denisa Bećirovića su smiješni

Igor Stojanović, šef Kluba SDP BiH u Skupštini Kantona Sarajevo, osvrnuo se na nedavni napad zastupnik SDA u Skupštini KS Harisa Zahiragić na kandidata ujedinjenje opozciiej Denisa Bećirovića.

„Haris Zahiragić je optužio Denisa Bećirovića da je okupljanje na 48. Una Regati iskoristio da predstavi kao podršku građana svojoj kandidaturi za člana Predsjedništva. I da će u oktobru Bećirović osjetiti šta Bihać i Krajišnici misle o njemu. Valjda u SDA slute neki poraz Bećirovića.

Na slici ispod su rezultati izbora prije 4 godine u Bihaću. Mada nije bilo tehničkih ispravki izbornog procesa koje je donio Visoki predstavnik u kojima se nevažeći i prazni listići moraju izbaciti van prostora za brojanje glasova prije nego krene proces brojanja, opet je Denis Bećirović pobijedio kandidata SDA na izborima 2018-te.

Postavlja se pitanje zašto bi Denis varao bilo koga kada je već pobijedio SDA u Bihaću? Od 2018-te SDA je ostala u vlasti i na nivou FBiH i na nivou BiH. Rezultat Vlade Fadila Novalića i Vijeća ministara je u protekle četiri godine novih 50-ak hiljada ljudi iz Unsko-sanskog Kantona koji su napustili državu.

Da i ja poručim Zahiragiću da će u Bihaću ovaj put razlika između kandidata SDA i Denis Bećirovića biti najmanje 10 puta ovolika. Jer sve drugo će značiti u narednom mandatu, još 50 000 novih radnih mjesta za Bosance, ali u Njemačkoj“, rekao je Stojanović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.