Upornost SDP-a urodila plodom:

Naloženo objavljivanje svih privatizacijskih ugovora!

KO SDP BiH je naročito zadovoljan što je, unatoč očitim otporima i opstrukcijama, usvojen zaključak kojim se javnosti omogućuje potpuni uvid u sve privatizacijske ugovore sklopljene putem Agencije za privatizaciju HNK

Slika

Na inicijativu Kluba zastupnika SDP BiH, Skupština HNK je na sjednici od 30. 04. 2014. usvojila zaključak kojim se Agencija za privatizaciju HNK obavezuje da postupi po zaključku Vlade HNK i objavi sve privatizacijske ugovore.

Naime, prvobitno se kantonalna Agencija za privatizaciju oglušila o instrukciju Vlade HNK koja je podržala inicijativu ministra privrede HNK Amera Zagorčića, usvojivši zaključak kojim se Agencija obavezuje da objavi sve privatizacijske ugovore. Usvajanjem zaključka Skupštine HNK kojom se ovoj agenciji nalaže poštivanje zaključka Vlade, otklonjena je posljednja prepreka za provedbu inicijative u djelo.

KO SDP BiH je naročito zadovoljan što je, unatoč očitim otporima i opstrukcijama, usvojen zaključak kojim se javnosti omogućuje potpuni uvid u sve privatizacijske ugovore sklopljene putem Agencije za privatizaciju HNK.

Zaključak Skupštine HNK na inicijativu Kluba zastupnika SDP BiH je najbolji mogući prvomajski poklon radnicima i javnosti u HNK.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.