Igor Stojanović

Nakon 10 godina uspjeli smo vratiti SDP u Vladu KS

Kao šef kluba zastupnika SDP Sarajevo želim se zahvaliti svojim kolegama iz kluba na odlično obavljenom poslu. Nakon 10 godina uspjeli smo vratiti SDP Sarajevo u Vladu KS. Kad je Vlada Šestorke srušena, mnogi su mislili da je to kraj svjetla u tunelu, napisao je na zvaničnom profilu Igor Stojanović, zastupnik SDP-a u SKupštini KS.

– Uspjeli smo vratiti Vladu Trojke. Vrlo često smo osporavani od političkih protivnika, a nažalost i od stranačkih kolega. Ipak smo se oduprli svim pritiscima. Svojim radom i pozicioniranjem SDP-a uticali smo da naš rezultat na izborima u Kantonu Sarajevo bude veći za 50% u odnosu na 2018.godinu. Trudili smo se biti na usluzi svim građanima Kantona Sarajevo. Zahvaljujući sugestijama i velikoj bliskosti sa građanima imali smo veliki broj dobrih inicijativa.

Zahvaljujem se Jasni Duraković, Samiru Suljeviću i Damiru Filipoviću. Moje misli i ova objava ne može proći bez Segmedine Srna Bajramović. Njen rad i odnos prema poslu nikada nećemo nadoknaditi. Uvijek će ostati u našim srcima.Na kraju, nagrađen sam glasovima građana da budem zastupnik i u narednom mandatu. Trudiću se da ne razočaram nijednog glasača. Ali da ne razočaram ni one koji nisu glasali za mene. Jedino što ne trebate da očekujete je da uradim nešto protiv svojih uvjerenja, poručio je Stojanović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.