Najveća greška SDP-a je što je pravio vlast sa SDA i tu grešku nećemo ponoviti

Stranka demokratske akcije svojim saopštenjem u kojem je nabrojala tobožnjih deset ključnih grešaka SDP BiH, pokazala je kako SDA dosljedno primjenjuje metodu laganja koju je prilikom svjesne sabotaže zahtjeva za reviziju presude protiv Srbije vrhunski ispoljio njen predsjednik Bakir Izetbegović, skrivajući ključnu činjenicu od kompletnog naroda. On do danas nema hrabrosti reći istinu, a svi znamo da ko laže taj i krade.

Gospodo iz SDA priznajemo da je najveća greška SDP-a što je povjerovao da se sa SDA može graditi BiH po mjeri svih njenih građana, te je sa ovom strankom napravio vlast 2011. godine. Tu grešku više nikada nećemo ponoviti jer SDA ne želi graditi BiH već isključivo privatnu fildžan državu.