Najveća greška SDP-a je što je pravio vlast sa SDA i tu grešku nećemo ponoviti

Stranka demokratske akcije svojim saopštenjem u kojem je nabrojala tobožnjih deset ključnih grešaka SDP BiH, pokazala je kako SDA dosljedno primjenjuje metodu laganja koju je prilikom svjesne sabotaže zahtjeva za reviziju presude protiv Srbije vrhunski ispoljio njen predsjednik Bakir Izetbegović, skrivajući ključnu činjenicu od kompletnog naroda. On do danas nema hrabrosti reći istinu, a svi znamo da ko laže taj i krade.

Gospodo iz SDA priznajemo da je najveća greška SDP-a što je povjerovao da se sa SDA može graditi BiH po mjeri svih njenih građana, te je sa ovom strankom napravio vlast 2011. godine. Tu grešku više nikada nećemo ponoviti jer SDA ne želi graditi BiH već isključivo privatnu fildžan državu.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.