KO SDP BIH Sarajevo

Najava aktivnosti povodom 9. maja

Kantonalni odbor SDP BiH Sarajevo u sklopu aktivnosti „Dani SDP-a“, povodom obilježavanja Dana pobjede nad fašizmom i Dana Evrope organizuje Svečanu sjednicu Kantonalnog odbora SDP Sarajevo, te zajedno sa SUBNOR-om Kantona Sarajevo podjelu letaka na INFO stolovima.

Dan pobjede nad fašizmom je jedan od najznačajnijih praznika u evropskom kalendaru, a s obzirom da označava prelomni trenutak u kojem je i definisan budući izgled Evrope, ovaj dan se ujedno obilježava i kao Dan Evrope. Ovo je dan kada su principi slobode, demokratije i ljudskog dostojanstva nadvladali zlo koje je propagirala fašistička filozofija.

Raspored aktivnosti povodom 9. maja:

09:00 – Polaganje vijenca i odavanje počasti – Vječna vatra

11:55 – INFO stolovi u saradnji sa SUBNOR-om Kantona Sarajevo (lokacije: Stari Grad i Centar – Tržnica,  Novo Sarajevo – Hoše komerc, i Ilidža – Mala Aleja)

Podjela poziva za okrugli sto na temu “Od mržnje do neofašizma” u organizaciji SUBNOR-a KS (Centar za djecu i omladinu, Novo Sarajevo, 11.05.2016. u 11:00 sati)

Informisanje o inicijativi poslanika u Predstavničkom domu PS BiH Denisa Bećirevića za promjenu naziva ulica u Mostaru

Podjela “ANTIFAŠIZAM” tableta

Podjela “Glasa slobode”

17:00 – Svečana sjednica KO SDP BiH Sarajevo – Dom policije, ulica Tina Ujevića 1.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.