Otvoreno pismo uredništvu Dnevnog avaza

Nadamo se da ćete vođeni novinarskom etikom napisati javno izvinjenje SDP-u

Ukoliko posjedujete informacije da neko iz SDP BiH stoji iza javnog etiketiranja vaše novinarke, pozivamo vas da iste proslijedite tužilaštvima u našoj zemlji.

Slika

Povodom vašeg pisma delegacijama međunarodnih institucija u BiH, u kome indirektno optužujete Socijaldemokratsku partiju BiH sa navodima o tome kako ova partija stoji iza plakata koji diskriminiraju vašu novinarku Semiru Degirmendžić, ukazujemo vama i javnosti da SDP, kako navodite, nema tajne stranačke parapolicijske agenture (šta god to značilo).

Oštro osuđujemo atak na novinarku vašeg lista i tražimo da organi gonjenja ispitaju i pronađu počinioce i nalogodavce ovog čina.

Ukoliko zaista posjedujete informacije da neko iz SDP BiH stoji iza ovog javnog etiketiranja vaše novinarke, pozivamo vas da sva relevantna saznanja proslijedite nadležnim tužilaštvima u našoj zemlji.

Po završetku ovog procesa, nadamo se da ćete postupiti u skladu sa novinarskom etikom na koju se pozivate i napišete javno izvinjenje SDP BiH i svim njenim članovima i simpatizerima, radi, namjernog ili nenamjernog, iznošenja neistina u vašem pismu međunarodnim institucijama. 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.