Interview 20

Prlić: Čović nikada nije ni pomislio o Hrvatima u RS-u

Gošća emisije INTERVIEW 20 u programu BHT1 televizije bila je potpredsjednica SDP BiH Lana Prlić. Prlić je govorila o tome što je nju, kao mladu djevojku od samo 17 godina, motiviralo da se politički angažira, kako se osjećala kada je sa samo 21. godinom života izabrana u Glavni odbor partije a potom i na poziciju potpredsjednice, zašto građani na izborima ne glasaju za žene i ne vjeruju dovoljno ženama u politici.

Lana Prlić govorila je i o aktualnoj političkoj situaciji u BiH, o tome zašto Srbi još uvijek nisu konstitutivni u HNŽ, kako zaustaviti odlazak mladih iz BiH, kako mlade motivirati da se počnu boriti za bolju budućnost države.

(pogled.ba)

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.