Načelnik Općine Novo Sarajevo Hasan Tanović se pridružio SDP-u

Načelnik Općine Novo Sarajevo, dr. Hasan Tanović od danas je član Socijaldemokratske partije.

Njegovo dugogodišnje iskustvo, sposobnosti i znanja od velikog su značaja za SDP i zadovoljni smo što ćemo još stabilnijim zajedničkim radom donositi potrebne promjene kako u Sarajevu, tako i šire.

Sarajevski SDP donio je vidljiv napredak Sarajevu. O tome govore i brojke članstva koje svakodnevno rastu, kao i kadrovska jačanja.

Raduje nas činjenica da je dr. Tanović odlučio svoj politički angažman ostvariti u jedinoj opciji koja može donijeti promjenu i omogućiti nam građansko društvo.

Zajedničkim idejama, uz ciljeve koje postavljamo, prihvatajući i prevazilazeći sve izazove kojih je bilo i kojih će biti nastavit ćemo hrabro i istrajno koračati ka konačnom cilju, ka drugačijem Sarajevu i drugačijoj Bosni i Hercegovini.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.