Načelnik Općine Jablanica Damir Šabanović sa pripadnicima GSS-a u akciji spašavanja povrijeđene planinarke

U nedjelju 22. avgusta GSS Jablanica dobila je poziv za pomoć planinarki koja je pala na planini Čvrsnici sa sumnjom na lom potkoljenice. Pripadnici GSS Jablanica odmah su krenuli u akciju spašavanja, a prema mjestu nesreće upućeni su timovi HGSS Mostar, HGSS Posušje i GSS Široki Brijeg.

U toku akcije angažiran je helikopter EUFOR-a koji je unesrećenu prevezao na stadion Koševo, gdje su je preuzeli pripadnici hitne pomoći koji su je prebacili na KCUS.

Organizator akcije bio je Aldin Širić iz GSS Jablanica, a u akciji je učestvovao i načelnik Općine Jablanica Damir Šabanović, koji je jedan od 15 osnivača GSS Jablanica.

novikonjic.ba

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.