Sarajevo

Načelnik Bećirević obišao gradilište "Residence Inn by Marriott"

Kazazić se zahvalio načelniku Bećireviću i službama Općine Centar koji su dali doprinos da se ovakav projekat realizira u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Slika

Načelnik Općine Centar Dževad Bećirević posjetio je danas hotel "Residence Inn by Marriott" u Sarajevu gdje su ih ugostili investitor projekta direktor South European Investment Company (SEIC) Enes Kazazić te konsultant MLB Group d.o.o Sarajevo Mahir Katica. 

Kazazić se zahvalio načelniku Bećireviću i službama Općine Centar koji su dali doprinos da se ovakav projekat realizira u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. 

– Načelnik i službe Općine Centar su za nas kao investitora uvijek bili tu i na tome smo im jako zahvalni. Predstavnici Marriotta bili su prezadovoljni ne brzinom gradnje, već brzinom kojom će hotel biti stavljen u funkciju. Na ovom objektu u proteklom periodu radilo je između 400 i 500 radnika iz domaćih firmi i korišteni su domaći materijali – naglasio je Kazazić.

Istakao je da će po otvaranju "Residence Inn by Marriott", posao dobiti 22 osobe, a uz njih radit će i na desetine vanjskih saradnika. 

Načelnik Bećirević je istakao kako i Općini Centar mnogo znače ovakvi projekti, te da su svi investitori dobrodošli. 

– Drago nam je da vidimo ovakve projekte jer oni donose nova radna mjesta. Također se možemo pohvaliti da na području općine Centar imamo prvi brendirani hotel u regiji – kazao je Bećirević. 

U okviru izgradnje "Residence Inn by Marriott" uređen je i dječiji park s mobilijarom na Čobaniji. 

Otvaranje "Residence Inn by Marriott" planirano je za 25. novembar, dok je svečano stavljanje parka na raspolaganje svim stanovnicima Sarajeva planirano za srijedu 19. novembra, saopćeno je iz Općine Centar. 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.