Mostar

Na sjednici KO SDP BiH HNK razmatrani izborni rezultati

SDP BiH svojim izbornim rezultatom na području HNK-a nije zadovoljan i narod je jasno rekao da nas ne vidi kao dio vlasti, a u skladu s tim bit ćemo konstruktivna opozicija

Slika

Kantonalni odbor SDP-a BIH HNK je, priopćeno je danas, na sjednici održanoj 8. studenoga u Mostaru, razmatrao izborne rezultate na području Hercegovačko-neretvanske županije(HNŽ) te aktualna događanja u Vladi HNŽ-a.

"SDP BiH svojim izbornim rezultatom na području HNK-a nije zadovoljan i narod je jasno rekao da nas ne vidi kao dio vlasti, a u skladu s tim bit ćemo konstruktivna opozicija. Konsolidacija partije i očuvanje njenog jedinstva su prioritet u narednom periodu za sve ljude SDP-a BiH i tome ćemo posvetiti posebnu pažnju" ističu iz KO SDP-a BiH HNK.

"Još jednom pozivamo izborne pobjednike da što prije formiraju vlast i počnu raditi u interesu građana. SDP BiH će, svakako, podržati sve konstruktivne prijedloge koji budu išli u smjeru boljeg života svih ljudi na području HNK ali isto tako ćemo biti glasna i jaka opozicija svemu što nije u interesu građana", stoji u priopćenju iz KO SDP-a BiH HNK.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.