Na poziv predsjednika Macrona: Benjamina Karić stigla u Francusku na Pariški mirovni forum

Na poziv Emmanuela Macrona, predsjednika Republike Francuske, gradonačelnica Grada Sarajeva Benjamina Karić učestvuje na Pariškom mirovnom forumu, koji okuplja šefove država, vlada i međunarodnih organizacija iz cijelog svijeta.

Gradonacelnica se u Parizu sastala sa senatorima, održani su sastanci sa Isabelle Dumont, političkom savjetnicom francuskog predsjednika za Balkan, Martom de Cidrac, senatoricom i predsjednicom Asocijacije prijateljstva Francuska/Zapadni Balkan i Christophe Chaillou-om, generalnim direktorom francuske asocijacije Vijeća evropskih općina i regija.

“Tokom vrlo sadržajnih razgovora, predočila sam im važna aktuelna pitanja za našu državu, grad ali i ono na čemu zajednički želimo raditi za dobrobit naših građana”, kazala je gradonačelnica Karić.

Inače, u fokusu ovogodišnjeg četvrtog izdanja Foruma je poticanje sveobuhvatnijeg oporavka i nuđenje inicijativa za bolje suočavanje s globalnim izazovima i globalnim zajedničkim dobrima.

klix.ba

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.