Arman Zalihić

Na Partizanskom spomen-groblju Mostar je pokazao da nije pokleknuo

Potpredsjednik Foruma mladih SDP-a BiH Arman Zalihić pozdravio je činjenicu da su na obnovljenom Partizanskom spomen-groblju u Mostaru danas svečano obilježeni Dan Evrope i Dan pobjede nad fašizmom, pišu Vijesti.ba.

“Neprocjenjivo je na Dan pobjede nad fašizmom prošetati Lenjinovim, te preko Rondoa doći do uljepšanog Partizanskog. Posebno jer su još uvijek, na svakom koraku, osjeća klero-nacionalistički fašizam”, napisao je Zalihić na svom Facebook profilu.

Kako je istakao, današnji dan je još jednom pokazao da Mostar ipak nije pokleknuo i da je samo pitanje vremena kad će i ovaj fašizam otići u ropotarnicu povijesti, prenose Vijesti.ba.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.