Tešanj

Na druženju 500 članova OO SDP BiH Tešanj

Druženje je upriličeno sa više ciljeva, a posebno sa ciljem mobilizacije i motivacije članstva na izvršenju Plana izborne kampanje na Općim izborima u Bosni i Hercegovini.

Slika

Davno planirano i, zbog vremenskih prilika, odgađano druženje članova Općinske organizacije SDPBiH Tešanj, organizirano je u nedjelju 15. juna ove godine, na sportskom terenu „Šibovi“ u Jelahu.

Odaziv članova je bio očekivan, sa cijelog terena Općine, a iz 28 osnovnih organizacija SDP-a odazvalo se oko 500 SDP-ovaca.

Druženje je upriličeno sa više ciljeva, a posebno sa ciljem mobilizacije i motivacije članstva na izvršenju Plana izborne kampanje na Općim izborima u Bosni i Hercegovini.

Pored radnog dijela, koji se sastojao od; sjednice Predsjedništva OO SDP BiH Tešanj, sastanka sa predsjednicima osnovnih organizacija SDP-a, te grupnih sastanaka koordinatora sa članovima osnovnih organizacija SDP-a, na  druženju su organizirane i sportske aktivnosti, a upriličen je i grah iz kazana.

 

Kao i do sada, u ovakvim prilikama, upriličen je prijem novih članova u SDP BiH

Ocjenjeno je da ovakav oblik aktivnosti relaksira ljude od svakodnevnih obaveza, međusobno upoznaje i zbližava izgrađujući drugarske odnose što nam je potrebno  u cjelokupnom bosansko-hercegovačkom društvu, te će naša organizacija kontinuirano upražnjavati i ovakav vid aktivnosti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.