Lokalni izbori 2016

Muhamed Osmanović kandidat SDP-a za načelnika općine Kalesija!

Nakon završene unutarstranačke procedure i predlaganja od strane osnovnih organizacija, općinski odbor SDP BiH Kalesija je na danas održanoj sjednici donio odluku da će kandidat SDP-a za načelnika općine Kalesija biti dr. Muhamed Osmanović. Zanimljivo je istaći da je dr. Muhamed Osmanović predložen ispred svake osnovne organizacije OO SDP BiH Kalesija, što jasno govori kakvu podršku on uživa u SDP-u.

Muhamed dr. Osmanović je rođen 1970. godine. Od rođenja pa sve do danas živi u Gornjoj Kalesiji. Specijalista je pneumoftiziolog, bivši pripadnik Armije RBiH, dobitnik priznanja za hrabrost i požrtvovanje u odbrani BiH, ugledni sportski radnik koji je 2013. godine proglašen za najuspješnijeg sportskog radnika u općini Kalesija.

Muhamed Osmanović je potpredsjednik OO SDP BiH Kalesija, predsjednik Kluba vijećnika SDP-a u OV Kalesija te vd direktora JZU Dom zdravlja Kalesija. Iz SDP-a su istakli da Muhamed Osmanović nije kandidat samo SDP-a, već svih građana općine Kalesija!

U toku ove sedmice očekuje se zvaničan dogovor između SDP-a i DF-a oko zajedničke podrške kandidatu dr. Osmanoviću, dok se u narednom periodu očekuje da podršku pruže i drugi politički subjekti s područja općine Kalesija.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.