Muhamed Hasanović u Bijeloj kući se sastao sa Adijem Muzurovićem

Zamjenik ministra finansija i trezora Bosne i Hercegovine Muhamed Hasanović sastao se danas u Bijeloj kući u Vašingtonu sa direktorom Vijeća za nacionalnu sigurnost za Balkan i Centralnu Evropu Adijem Muzurovićem.

“Zadovoljstvo je što sam imao priliku razmijeniti iskustva, čuti korisne prijedloge i što sam upoznao direktora Muzurovića o aktuelnoj situaciji u državi”, istakao je Hasanović.
Razgovarano je, između ostalog, o ekonomskom aspektu naše države, kao jednom od najznačajnijih i ključnih faktora za razvoj Bosne i Hercegovine.

Hasanović je upoznao Muzurovića o procesu formiranja novog saziva Vijeća ministara Bosne i Hercegovine, o aktivnostima koje se trenutno provode, kao i o svom angažmanu na poziciji zamjenika ministra.

Tokom sastanka istaknuta je opredjeljenost za nastavak saradnje i njenom jačanju u budućnosti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.