Mostarski SDP čestitao HDZ-u i SDA nastavak izgradnje bazena i početak kampanje

Drago nam je da su prije nekoliko dana optuženici kojima se sudi u aferi ‘Respiratori’ Fadil Novalić (SDA) i Jelka Milićević (HDZ) zajedno sa svojim stranačkim kolegama Kordićem (HDZ) i Marićem (SDA) započeli radove na izgradnji mostarskog olimpijskog bazena.

To pokazuje da SDA i HDZ, kako i priliči strankama koje su na vlasti 30 godina, zajednički i koordinirano vode predizbornu kampanju

Kako smo tada mogli čuti, Fadil Novalić i Jelka Milićević obećali su za mostarski bazen ‘novca koliko bude trebalo’.

Međutim, u cijeloj priči jutrošnja slika „izgradnje bazena“ s lokacije na kojoj su se s bagerima slikali Kordić i Marić pokazuje da strojevi i radovi postali „nevidljivi“, a obećane milione maraka također nitko nije vidio.

Zbog toga, čestitamo SDA i HDZ-u početak kampanje i nastavak nevidljive izgradnje bazena s nevidljivm bagerima i projektom za bazen kojeg još niko nije vidio.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.