GO SDP Mostar

Mostarci ne trebaju plaćati skuplju vodu zbog stranačkih uhljeba u Vodovodu

Pozivamo mostarsku vladajuću većinu SDA-HDZ-NES da s dnevnog reda iduće sjednice Gradskog vijeća Mostara povuče odluku o poskupljenju vode.

Kako smo svjedoci da Vodovod Mostar od formiranja vlasti nije uložio ni jednu marku u vodoprivrednu infrastrukturu, da su pojedini bazeni za pitku vodu u očajnom stanju, a da vozni park značajno nisu obnovili godinama, pitamo se na čemu temelje odluku o povećanju cijena?

Možda na stranačkim zapošljavanjima kadrova SDA, NES-a i HDZ-a u Vodovod kojim građani svjedoče svakoga dana.

Poručujemo im da građani nisu dužni plaćati skuplju vodu zbog njihovih “mezimaca” u Vodovodu, a upravi poduzeća da umjesto ispunjavanja želja politike od njih očekujemo stvarno ujedinjenje i racionalizaciju Vodovoda i izgradnju mreže do svakog domaćinstva.

Pozivamo upravu da napokon odgovori i na pitanje naših vijećnika koliko je osoba i koje su to osobe zaposlene u JP Vodovod Mostar od izbora do danas.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.