Položeno cvijeće i odata počast velikom umjetniku

Monteno zaslužuje više od Sarajeva

Polaganju cvijeća na posljednje počivališe velikog bosanskohercegovačkog muzičara Kemala Montena, a povodom druge godišnjice njegove smrti, prisustvovalo je svega pet osoba.

Kao i prošle godine i ovoga puta sarajevsko gradsko groblje “Bare” posjetio je mali broj građana koji su odlučili odati počast jednom od najvećih kantautora na prostorima bivše Jugoslavije.

U ime Grada Sarajeva kao organizatora malobrojne posjete na “Barama” je bio Nedžad Fazlija koji je u Aleji velikana položio cvijeće i odao počast velikom umjetniku, kantautoru i dobitniku Šestoaprilske nagrade.

“Ovo je moglo biti obilježeno bolje, ali građani vjerovatno nisu bili informisani kao ni predstavnici vlasti koji bi i trebali obilježiti sjećanje na jednog velikog Sarajliju i legendu regije. Monteno zaslužuje da ga se u većem broju sjetimo njegovih djela i onoga što je učinio za Sarajevo“, rekao je Fazlija.

(Izvor:Klix.ba)

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.