Miro Lazović

Moj stav o Denisu Bećiroviću je nepromijenjen

Potpredsjednik SDP-a BiH Miro Lazović izjavio je kako predstavnici HDZ-a BiH ne prestaju napadati predsjednika DF-a Željka Komšića zbog njegove kandidature za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda.

Lazović je istakao kako u HDZ-u ne trebaju optuživati Komšića i Bošnjake, već krivca za svoj eventualni politički neuspjeh trebaju tražiti u politici koju provodi predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

Dio medija takvu poruku Lazovića naslovio je kao „Lazović podržao Komšića“.

„Moja poruka je vrlo jasna. Tu nema apriorne podrške Željku Komšiću nego konceptu građanske države koju on zagovara i kritika Čoviću i HDZ-a zbog politika koju vode prema Bosni i Hercegovini. Zbog njegove saradnje sa Miloradom Dodikom koji ruši Bosnu i Hercegovinu. Oni svojom politikom ‘utjeruju’ bošnjačke glasove Željku Komšiću“, rekao je Lazović agenciji Patria, dodajući da je stav o SDP-ovom kandidatu za Predsjedništvo BiH Denisu Bećiroviću već dao kroz predizborni spot te partije.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.