Jasmin Imamović

Mobilno stanje uprave grada Tuzla i javnih preduzeća radi podrške DITA-i

Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović rekao je na sastanku sa stečajnim upravnikom Fabrike deterdženata “Dita” Hajrudinom Kunalićem i predsjednikom Sindikata te fabrike Dževadom Mehmedovićem da će se Gradska uprava i gradska javna preduzeća biti stavljena u mobilno stanje radi podrške Dita-i.

Imamović se danas sastao i s direktorima JKP Centralno grijanje, JKP Vodovod i JKP Komunalac, na kojem je zaključeno da javna preduzeća Vodovod i Komunalac od sutra intenziviraju zajednički rad sa stečajnim upravnikom i radnicima Dita-e, na rješavanju problema u okviru njihovih mogućnosti.

Također, resorna komunalna služba i JKP Centralno grijanje pružit će pomoć u vezi s rješavanjem problema parovoda, koji je neophodan za proizvodnju deterdženata u prahu.

Imamović je poručio da “bh. građani danas imaju velikog zajedničkog neprijatelja, a to je siromaštvo, kojeg mogu pobijediti samo jedinstvom”.

– Vrijeme je za ekonomski patriotizam. Ispoljimo ga kupujući bh. proizvode. Građani, radnici i bh. proizvođači, ujedinimo se i pobijedimo siromaštvo i nezaposlenost – poruka je Imamovića, saopćeno je iz Grada Tuzla.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.