Mladi u Tešnju dio edukacije SKOK

Na kraju treće sedmice održavanja socijaldemokratskog kratkog otvorenog kursa učešće su uzeli i mladi iz Tešnja. Oni su imali priliku da od iskusnih predavača saznaju koje su to vrijednosti socijaldemokratije, te kako iste mogu koristiti čitavom društvu, a ne samo pojedincima.
Izuzetno veliko interesovanje polaznica i polaznika za teme koje su bile dijelom ovog programa su pokrenule široku diskisiju koja je rezultirala prijedlozima za poboljšanje ovakvog vida edukacije, a koje su od strane edukatora ocijenjeni kao vrlo korisni.
Da je ovakva edukacija itekako potrebna Opštini Tešanj, a prije svega mladoj populacijiu ovoj opštini, pokazao je i interes lokalnih medija koji su izvještavali o ovom događaju.

Nakon završene edukacije, zajedno sa drugovima i drugaricama iz Doboj-Juga, obilježen je  dan rođenja poznatog pjesnika Muse Ćazima ćatića.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.