Forum mladih SDP BiH

Mladi u Ključu dio edukacije SKOK

Sedmica edukacije SKOK je iza nas. SKOK je posjetio Ključ a veliki broj učesnika edukacije ocijenio je edukaciju kao dobru priliku da se glas mladih u Bosni i Hercegovini čuje, te da se napokon za njihove probleme počnu tražiti rješenja.
Do sada edukaciju su prošli mladi iz Hercegovačko- neretvanskog i Unsko-sanskog kantona. Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine će u narednom periodu svoju pažnju posvetiti edukacijama mladih i njihovom uključivanju u društveno-političku scenu Bosne i Hercegovine. Dosadašnja iskustva pokazuju da je veliki problem manjak aktivizma i interesa mladih za politiku i poboljšanje njihovog položaja u društvu.
Naredni edukacije SKOK održavaju se u Tuzli, Kalesiji, Srebreniku i Gradačcu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.